Justin Ice-O Herbin

Justin Ice-O Herbin

Justin “Ice-O” er godt likt av mange på RAW Dance Studio, han deltar aktivt med sosialt samvær og deler av sin kunnskap som danser. Til våren er vi så heldige at han vil fast undervise i både freestyle og popping. Timene vil holdes via Zoom, med dyktige Ronja-Simone som assistent.

Justin "Ice-O" har alltid vært eksponert for Hip Hop-kulturen; Men det var ikke før i slutten av tenårene hvor han virkelig begynte å se skjønnheten i hvor den kunne ta ham. Han begynte å ta dans mer seriøst da han begynte på universitetet, da han ble introdusert til det gjennom besøk på en Hip Hop-danseklubb. Derfra tok hans interesse for dans av. Fra å se dansevideoer, til å trene nonstop, og til tunge dyptgående samtaler, var det ingen slutt på forskningen og sulten for hans nyfunnede lidenskap.

Justin "Ice-O" har trent med noen av de mest innflytelsesrike danserne som New York har å tilby. Fra grupper som Elite Force og Dance Fusion til medlemmer av Electric Boogaloo og Boogie Brats; og i de senere år med mange mentorer fra Åsa folkhogskola og Damon Frost. I de siste årene før han flyttet til Sverige, deltok han og vant forskjellige battles som: Phunk Frenzy (NYC), Prove your Groove, R.A.W ​​festival 2017 (Funk), og mer nylig Popping Evolution. I tillegg har han også undervist flere workshops, showcases, forestillinger og klasser i NY, NYC og Sverige.

Se alle lærere
System: Publishpack