Se alle kurs

Shuffling 2 - 13+ år -
Anita Vikeland

Shuffling 2 - 13+ år
Litt øvet
Onsdag
20:15
70 minutter

Shuffling med Anita Vikeland er en klasse tilpasset litt øvede dansere som er 13 år og eldre. Her jobber elevene videre og bygger på de grunnleggende teknikkene i Shuffling, både i koreografi- og freestyle-format. Anita har et stort utvalg god musikk fra rolig til høyt tempo, så dette er en klasse du garantert vi digge!

Vi gleder oss til å møte alle dere som er interessert i å danse shuffling til våren!

Anita Vikeland

Se dansekurs

Anita Vikeland

Lidenskap og bevegelse møtes under veiledning av den fantastiske danselæreren Anita Vikeland. Med sin brennende interesse for shuffling har Anita raskt blitt en dyktig utøver og en inspirerende instruktør. Hun har et solid fundament som instruktør fra sin tid på det anerkjente treningssenteret 3T, hvor hun har undervist med stor suksess.

Anita begynte sin dansereise i 2009 og har siden oppnådd sertifisering som aerobicinstruktør gjennom Inspartum Akademiet i 2019. I tillegg har hun en sertifisering som Zumbainstruktør gjennom Zumba Fitness. Med en lekende og energisk tilnærming til dans, er Anita opptatt av at alle skal ha det gøy og føle seg inkludert i hennes timer. Hennes klasser er kjent for å være fulle av energi og svette, og hun skaper en atmosfære som inspirerer til utvikling og fremgang.

I 2019 ble Anitas tørst etter læring ledet til å utforske verden av shuffling. Fasinert av stilen gjennom inspirasjon fra Instagram, begynte hun en personlig reise med selvstudium. Nå er hun begeistret for å dele sin nyervervede ekspertise i shuffling med andre, og gjøre det til en arena for inspirasjon og felles vekst. Anitas entusiasme for å fordype seg i kunstformen er smittende, og hennes dedikasjon til å bli enda bedre er tydelig.

Hun ser på shuffling som en allsidig dansestil som kan tilpasses ulike musikksjangre og tempoer, og som kombinerer glede, frihet og stil. Med musikk som sitt drivkraftige bakteppe, lar Anita deg oppdage din egen unike dansestil mens du utforsker shufflingens verden.

Anita er ikke bare en dyktig instruktør, men også en person som skaper en inkluderende og positiv atmosfære. Hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe deg med å utvikle deg som danser og oppnå dine mål. Hennes engasjement og dedikasjon vil inspirere og motivere deg til å utfordre deg selv på dansegulvet.

Bli med Anita Vikeland på en spennende danseopplevelse som vil utfordre, begeistre og transformere deg. Ta kontakt med oss i dag for å reservere din plass i Anitas shufflingtimer. Gjør deg klar til å oppdage gleden ved dans og oppleve den uforglemmelige energien som Anita bringer til dansestudioet vårt. Sammen vil vi skape magiske øyeblikk og danse oss inn i fremtiden!

System: Publishpack