The Show Must Go On - Audition

Med Skandinavias ukronede Queen konge Åge Sten Nilsen i spissen for noen av Norges beste musikere, sangere, dansere og akrobater, er det duket for en storstilt hyllest til et av rockehistoriens største band. Gjør deg klar for 2 timer med udødelige Queen klassikere i «The Show Must Go On’s» eget univers, der Cirque De Soleil møter Phantom Of The Opera med en saftig smak av ekte rock’n roll. Her spares det hverken på krutt eller adrenalin, og er det ETT show du ikke har råd til å glipp av i år så er det Åge Sten Nilsen & Ensemble – THE SHOW MUST GO ON -en eksklusiv arena hyllest til Queen i Trondheim Spektrum 3.desember.

Audition for dansere

RAW Dance Studio og RAW Talent samarbeider med Taran AS og Åge Sten Nilsen for å gi Trondheimsdansere mulighet til å bli med på scenen sammen med koreograf Elise Berg Hansen og dansere fra Oslo under The Show Must Go On med Åge Sten Nilsen den 16. oktober.

Elise Berg Hansen kommer opp fra Oslo og vil overvære denne audition for å finne dansere som kan passe til koreografiene til dette showet. Samtidig jobber vi i Trondheim med å kunne bli med og vise hva vi har av kompetanse og personlig preg, og vil være med å velge ut egne dansere til dette. Så danserne som deltar vil testes i både koreografi og freestyle / improvisasjon.

Det vil bli treninger flere ganger i uken mellom 16. oktober og 3. desember, så danserne må ha mulighet til å bli med på dette. Både amatører og profesjonelle dansere er invitert til å bli med!

Hvis det blir mange påmeldinger vil vi måtte ta et utvalg av de som melder seg på.

Hvor? Store sal på RAW Dance Studio

Når? 16. oktober 16:00 til 20:00

Påmeldingsfrist: 9. oktober

Hvis du har spørsmål kan du sende en e-post med emnet "Audition 16. oktober" til  booking@raw-dancestudio.no.System: Publishpack