Break 1 - 10+ år -
Hanne ‘Remote’ Kauko
Kim ‘Kimbo’ Winberg

BREAK 1 - 10+ år
NYBEGYNNER / LITT ØVET
Onsdag
18:00
55 minutter
Break 1 - 10+ år

Hanne og Kim holder dansekurs i break for elever i alderen fra 11 år og opp (ingen øvre aldersgrense). Kurset passer elever med nivå 1 til 2 (nybegynner til litt øvet).

Break nivå 1 til 2 (nybegynnere og elever som har gått opptil et år) for elever 10 år og opp.

Kim underviser i grunnleggende trinn, både stående og nede på gulvet. Du vil få mange styrkeøvelser og lære hvordan du bygger opp en breakesolo.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Hanne ‘Remote’ Kauko

Hanne ‘Remote’ Kauko

Hanne kommer fra Finland, har danset siden 1998 og siden 2003 har hun fokusert på breaking. Hun deltar aktivt på battles og jams i Norge og Europa, og har gjennom årene deltatt på flere battles rundt i Europa, USA og Australia. Hun har to andreplasser i Finsk mesterskap i breaking. På Urban Moves i Oslo i juni i år kvalifiserte hun som eneste kvinne blant åtte beste breakere fra flere internasjonale og norske breakere. Hanne har vært med på flere forestillinger i Finland med crewet Rancid Rockers og i Trondheim med 8bit crew, og høsten 2011 og 2012 turnerte hun med sirkus-/break-forestillingen Purpalizer i Trondheim i regi av Den kulturelle skolesekken . Hanne har undervist i breaking siden 2010. Til daglig jobber hun som forsker hos SINTEF Energi AS .

Se mer om Hanne

Kim ‘Kimbo’ Winberg

Kim ‘Kimbo’ Winberg

Kim kommer fra Oslo og har danset break i 15 år. Han er med i break crewet Floorists, og break klikken Roachez. I 2007 var han med i konkurransen Battle Of The Year. Har fokus på overganger og eksplosivitet i sin stil.

Se mer om Kim

Breaking

Se alle break-kurs

 System: Publishpack