Se alle kurs

Break 1 - 13+ år -
Kasper Løberg Dahl
Ole Bjørn ‘Winnie’ Segtnan Soldal

Break 1 - 13+ år
Nybegynner
Onsdag
18:00
55 minutter
Break 1 - 13+ år

Breaking 1 undervises av Hanne Kauko og Kim Winberg. Denne klassen er åpen for alle som fyller minst 13 år i år, det er ingen øvre aldersgrense og det kreves ingen forkunnskap. Breaking er en dansestil som kjennetegnes av at danseren gjør steg, triks og bevegelser som markeres til breaks i musikken. I disse klassene lærer elevene grunnleggende teknikker og steg innen dansestilen, tilpasset både nybegynnere og øvet nivå. Dette er en tøff klasse, med mye energi og god stemning.

Kasper Løberg Dahl

Se dansekurs

Kasper Løberg Dahl

Kasper startet på et dansekurs innen Hip Hop, før han senere byttet både dansestudio til RAW Dance Studio og dansestilen til break på fulltid.

Gjennom hele sitt liv har Kasper sett gleden i dans og valget på å starte på dansing falt derfor naturlig. Men det var først når Kasper startet med å danse break at han ble overbevist om at dette var noe for han.

Ole Bjørn ‘Winnie’ Segtnan Soldal

Se dansekurs

Ole Bjørn ‘Winnie’ Segtnan Soldal

Etter en hjerteoperasjon som gjorde at Ole Bjørn måtte ta en lengre pause fra all fysisk aktivitet, ble han meldt på dansing og elsket det. Dette ble en helt ny start etter rehabiliteringen, og hans nye interesse for dansing ble så stor at den til slutt erstattet fotballen.

System: Publishpack