Se alle kurs

Dancehall 2 - 13+ år -
Ida Skaret Fjøseide

Dancehall 2 - 13+ år
Litt øvet
Tirsdag
17:00
55 minutter

Dancehall nivå 2 holdes av Ida Skaret Fjøseide, og er en klasse som underviser den Jamaicanske dansestilen Dancehall. Her lærer du teknikker, satt i rutine eller koreografi. Klassen er merket med 13+, og det betyr at den er åpen fra det året du fyller 13. Tempoet i klassen er tilpasset for de som allerede er kjent med steg og grunnteknikker fra Dancehall, og for nybegynnere anbefales klassen “Dancehall Steg og Grunnteknikk”.

Ida Skaret Fjøseide

Se dansekurs

Ida Skaret Fjøseide

Ida har lenge vært hektet på dans og danset mye hjemme gjennom oppveksten. Under et aktivitetsopplegg på barneskolen med fokus på dans, ble det veldig tydelig at dansing var noe for henne.

Noe av grunnen til at Ida begynte å danse var hennes glede i å bruke musikken til å bevege og uttrykke seg. Musikkvideoene fra MTV gav mye inspirasjon til hennes oppstart av dans.

Ida underviser i Dancehall og Female Dancehall, og hun har vært en del av lærerstaben siden 2016. Hun har over 20-års erfaring med undervisning i dans og gruppetrening, i tillegg til å være utdannet lærer med en bachelorgrad i idrett fra NTNU. Ida har presentert på ulike samlinger i både inn- og utland, og var tidligere en del av Team Nike Norge.

Hun reiser ofte på events og workshops for å lære av de beste i Dancehall, for hun er sterk tilhenger av at man må søke inspirasjon for å kunne inspirere andre. Hun har blant annet vært på "Big Up Kemp" i Spania, Scandalize day, og tar dancehall-klasser så ofte hun kan. Ida har stor tro på at elever som trives sammen vil utvikle seg mer og finne sitt særegne uttrykk i dansen, noe du vil merke i hennes klasser.

System: Publishpack