Dancehall 3 - 13+ år -
Ida Skaret Fjøseide

DANCEHALL 3 - 13+ år
ØVET
Tirsdag
19:00
70 minutter

Ida holder dansekurs i dancehall for elever i alderen fra 13 år og opp (ingen øvre aldersgrense). Kurset passer elever med nivå 3 (øvet).

På dette kurset vil du, med dancehall-trinnene i bunn, lære mer avansert teknikk, møte ulike tolkninger av trinn, samt utfordres mer på koreografi. Det forventes at du har noe bakgrunnskunnskap fra stilen. Vi kommer også til å øve på hvordan man kan freestyle dancehall, slik at du kan finne ditt eget uttrykk innenfor stilen.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Ida Skaret Fjøseide

Ida Skaret Fjøseide

Ida underviser i Dancehall og Female Dancehall, og hun har vært en del av lærerstaben siden 2016. Hun har over 20-års erfaring med undervisning i dans og gruppetrening, i tillegg til å være utdannet lærer med en bachelorgrad i idrett fra NTNU. Ida har presentert på ulike samlinger i både inn- og utland, og var tidligere en del av Team Nike Norge. 

Hun reiser ofte på eventer og workshops for å lære av de beste i Dancehall, for hun er sterk tilhenger av at man må søke inspirasjon for å kunne inspirere andre. Hun har blant annet vært på "Big Up Kemp" i Spania, Scandalize day, og tar dancehall-klasser så ofte hun kan. Denne høsten har hun også startet å arrangere dancehall-eventer i Trondheim. Ida har stor tro på at elever som trives sammen vil utvikle seg mer og finne sitt særegne uttrykk i dansen, noe du vil merke i hennes klasser.

Se mer om Ida

Dancehall

Se alle dancehall-kurs

 System: Publishpack