Se alle kurs

Dancehall 3 - 13+ år -
Ida Skaret Fjøseide

Dancehall 3 - 13+ år
Øvet
Torsdag
20:15
70 minutter

Dancehall nivå 3 holdes av Ida Skaret Fjøseide, og denne klassen er for de som har god kjennskap til Dancehall som dansestil. Disse klassene undervises i et høyt tempo, og det er anbefalt å snakke med danselærer før man melder seg på denne klassen. Her forventes det at elevene øver mellom klassene, og at man møter forberedt til timene. Denne klassen passer best for de som ønsker å satse på Dancehall, eller som allerede har gått flere kurs i denne stilen.

Ida Skaret Fjøseide

Se dansekurs

Ida Skaret Fjøseide

Ida har lenge vært hektet på dans og danset mye hjemme gjennom oppveksten. Under et aktivitetsopplegg på barneskolen med fokus på dans, ble det veldig tydelig at dansing var noe for henne.

Noe av grunnen til at Ida begynte å danse var hennes glede i å bruke musikken til å bevege og uttrykke seg. Musikkvideoene fra MTV gav mye inspirasjon til hennes oppstart av dans.

Ida underviser i Dancehall og Female Dancehall, og hun har vært en del av lærerstaben siden 2016. Hun har over 20-års erfaring med undervisning i dans og gruppetrening, i tillegg til å være utdannet lærer med en bachelorgrad i idrett fra NTNU. Ida har presentert på ulike samlinger i både inn- og utland, og var tidligere en del av Team Nike Norge.

Hun reiser ofte på events og workshops for å lære av de beste i Dancehall, for hun er sterk tilhenger av at man må søke inspirasjon for å kunne inspirere andre. Hun har blant annet vært på "Big Up Kemp" i Spania, Scandalize day, og tar dancehall-klasser så ofte hun kan. Ida har stor tro på at elever som trives sammen vil utvikle seg mer og finne sitt særegne uttrykk i dansen, noe du vil merke i hennes klasser.

System: Publishpack