Dancehall 2 - 13+ år -
Ida Skaret Fjøseide

DANCEHALL 2 - 13+ år
LITT ØVET
Tirsdag
17:00
55 minutter
Dancehall 2 - 13+ år

Ida holder dansekurs i dancehall for elever i alderen fra 13 år og opp (ingen øvre aldersgrense). Kurset passer elever med nivå 2 (litt øvet).

På dette kurset vil du lære grunnleggende dancehall- trinn. Du vil få bakgrunnskunnskap om dancehall-kulturen, og legge et grunnlag for både å freestyle dancehall og danse koreografi.

Se alle våre kurs for semesteret

Se info om semesteret

Ida Skaret Fjøseide

Ida Skaret Fjøseide

Ida underviser i Dancehall og Female Dancehall, og hun har vært en del av lærerstaben siden 2016. Hun har over 20-års erfaring med undervisning i dans og gruppetrening, i tillegg til å være utdannet lærer med en bachelorgrad i idrett fra NTNU. Ida har presentert på ulike samlinger i både inn- og utland, og var tidligere en del av Team Nike Norge. 

Hun reiser ofte på eventer og workshops for å lære av de beste i Dancehall, for hun er sterk tilhenger av at man må søke inspirasjon for å kunne inspirere andre. Hun har blant annet vært på "Big Up Kemp" i Spania, Scandalize day, og tar dancehall-klasser så ofte hun kan. Denne høsten har hun også startet å arrangere dancehall-eventer i Trondheim. Ida har stor tro på at elever som trives sammen vil utvikle seg mer og finne sitt særegne uttrykk i dansen, noe du vil merke i hennes klasser.

Se mer om Ida

Dancehall

Se alle dancehall-kurs

 System: Publishpack