Se alle kurs

Hip hop 2 - 13+ år -
Julian Forsbakk

Hip hop 2 - 13+ år
Litt øvet
Torsdag
16:45
55 minutter

Hip Hop 2 med Julian Forsbakk er en klasse for både nybegynnere og de som begynner å bli litt øvet, i aldersgruppen 16 til 19 år (videregående skole-elever). Her kan nivået være varierende, noe som betyr at det i perioder vil være noen som kjører et høyt tempo, mens andre må øve i et roligere tempo. Dette er en veldig god måte å utvikle seg innen dansestilen på, da det krever en grad av bevissthet rundt eget nivå og å tillate seg selv å stå i det at noen steder må tempoet justeres ned, men også mye mestring i å bli utfordret på steg og teknikker som er beregnet på et høyere nivå.

 

Julian Forsbakk

Se dansekurs

Julian Forsbakk

Julian underviser i Hiphop hos oss og er i tillegg danseassistent. Han har danset på RAW siden 2014. Han har vært en ivrig elev og har i løpet av de siste fem årene vært innom House, Locking, Vouging, Hiphop, Dancehall, Breaking, Girlystyle og Waacking. Nå danser han for det meste Hiphop og Locking. I tillegg var han resepsjonist hos oss fra 2017 til 2019. 

Julian har en aktiv bidragsyter på RAW Dance Studio, helt siden han startet som elev. Han har vist brennende engasjement for hip hop, noe som gjør klassene hans til ett av ukens høydepunkt. I tillegg har han vært å finne i resepsjonen, som aktiv deltaker i RAW Talent, i tillegg til å delta på battles. Han har deltatt på ulike eventer og vunnet NM i battles 2018 og RAW Dance Festival hiphop battle 2019. Våren 2019 var han med i Soul Sessions Community. 

Video: Complex' opptreden på RAW Dance Festival 2019

System: Publishpack