Se alle kurs

Kids Locking - 10-12 år -
Trine Torset Kjøsnes

KIDS LOCKING - 10-12 år
Mandag
19:00
55 minutter

Trine Kjøsnes er en ildsjel innen dansestilen Locking, som gjør at vi her i Trondheim har et stort miljø for akkurat denne dansestilen. Her lærer aldersgruppen 10-12 år hvordan å danse til Funk-musikk, og de møter en dansestil som har mye karakter, styrke og humor.

Kurset vil legge vekt på grunntrinn i dansestilen og bevegelser både stående og på gulvet. Locking er en dansestil som ofte spiller mye på humor og raske bevegelser med overkroppen, som gjør at det blir mye lek og morsomme øvelser i klassen. Vi danser til funk-musikk og spiller mye på forskjellige uttrykk i dansen. Vi vil også jobbe en del med improvisasjon i tillegg til koreografi på dette partiet.

Trine Torset Kjøsnes

Se dansekurs

Trine Torset Kjøsnes

Trine har høstet mye erfaring fra battles, workshops og andre dansearrangementer, og hun har vunnet flere dansekonurranser; deriblant Will Funk For Food i Finland 2018. Hun har også vært i Locking-finalen i Juste Debout Nordic to ganger. I 2018 var hun dansepedagog hos det nasjonale danseprosjektet Soul Sessions Community sammen med noen av Norges fremste streetdance-utøvere. Gjennom dette reiste hun Norge rundt for å undervise og fortelle om Locking.System: Publishpack