Sessions

RAW Dance Studio fokuserer på street dance, dansestiler som har sin opprinnelse fra klubb- og gatemiljøer. I hovedsak har vi da Breaking, Hip Hop og Locking som har sin opprinnelse i det Afrikansk-Amerikanske miljøet i New York, Locking som har sin opprinnelse fra det Afrikansk-Amerikanske miljøet i Los Angeles og Dancehall som har sin opprinnelse fra ghettoen i Kingston, Jamaica. Felles for alle disse dansestilene er at de oppstod i belastede miljøer, og ble et fristed hvor man i fellesskap kunne dele sine erfaringer med dans som uttrykksform. Alle stilene vi underviser har et element av Social Party Dance, Freestyle og Vibing. Hva dette betyr i praksis er noe som krever kroppslig erfaring, og kunnskap om den kulturelle tilhørigheten til dansestilen som er i fokus.

På RAW Dance Studio ønsker vi at alle våre elever skal få muligheten til å utvikle sitt eget, unike, individuelle uttrykk innen sin dansestil og samtidig ønsker vi å skape rom for å dele dette i fellesskap. Sessions er den plattformen hvor dette skjer i praksis. Det vil være to ulike former for sessions, Guidet Session og Session. Alle er velkomne på alle sessions, men for de som er litt usikre anbefaler vi å prøve seg på Guidet Session før man møter på Session.

Sessions kan være stilspesifikke, og dansestilen vil da stå nevnt foran "Guidet Session" eller "Session". Det viser til hvilken musikk som vil spilles på den treningen, og i de tilfellene hvor det er Guidet vil veiledningen være sentrert rundt den spesifiserte dansestilen. Elever med bakgrunn i andre dansestiler kan fortsatt møte på disse treningene, men det forventes da at eleven selv tilpasser øvelsene til sin stil. Et tips kan være å spørre sin danselærer om hvordan dette gjøres, før man møter på en Guidet Session for en annen stil enn den man selv praktiserer.

 

Våre sessions

FREDAG

SØNDAG

Priser session-pass

 • For elever: kr. 400,- pr. år.
 • For ikke-elever: kr. 800,- pr. år.
 • Drop-in elever: kr. 50,-
 • Drop-in ikke-elever: kr. 100,-
 • Elever med VIP-pakke: Gratis
 • Alle kan få 2 gratis prøve-sessions. *)

*) Krever bruker i MBO og at deltageren har meldt seg på session før start.

 

Veiledning for påmelding

Via nettsiden

 1. Logg inn på MindBody Online.
 2. Velg menyen Sessions.
 3. Velg dato.
 4. Klikk på den session som du ønsker å melde deg på.
 5. Følg veiledningen som dukker opp.

Via MindBody-app

 1. Last ned MindBody-appen.
 2. Logg inn og velg RAW Dance Studio.
 3. Gå til menyen "Classes".
 4. Trykk "Book" på den session som du ønsker å delta på.
 5. Følg veiledningen i appen.
System: Publishpack