Se alle kurs

Hip Hop Fordypning 3 - 13+ år -
Tomas ‘Hi-Lo’ Vikeland

Hip Hop Fordypning 3 - 13+ år
Øvet
Mandag
20:15
70 minutter

Hip hop-fordypning er en klasse for de elevene som ønsker å finpusse på teknikken sin eller gå dypere i hip hop-dans. I denne klassen vil det fokuseres på en teknikk, bevegelse, steg eller konsept fra hip hop-dansen og man vil jobbe med dette planlagte temaet hele klassen. Det vil være et nytt tema for hver uke, og slik blir hver klasse unik og vil også passe godt for de som tar drop-in. Eksempler på temaer for denne klassen kan være en teknikk som bounce, rock, roll eller waving, eller et dansesteg som The Jerk, Steve Martin eller Running Man, eller konsepter som formasjoner, koreografi, stil-utvikling eller cyphers.

Denne klassen passer for elever som har erfaring med bevegelse fra andre danseklasser eller andre idretter. 

 

 

 

Tomas ‘Hi-Lo’ Vikeland

Se dansekurs

Tomas ‘Hi-Lo’ Vikeland

Tomas har alltid vært glad i musikk og bevegelse, men det var først da han oppdaget dansemiljøet i Trondheim at han fant tilhørigheten i street dance. Hans nysgjerrighet på det sosiale, kulturen og nye måter å tolke musikk og bevege seg gjorde at han raskt begynte å reise ut for å lære seg mer.

I dag er Tomas en aktiv utøver innen hip hop, popping, locking og house og har siden 2009 undervist disse dansestilene. Han sørger for å gi nøyaktig og riktig informasjon om dansen og kulturene den oppsto i. Han har som mål å inspirere unge og gamle til å danse mer, og ønsker å gjøre sine elever til selvstendige dansere, med kunnskapen og verktøyene de trenger for å utvikle seg videre etter klassene.

Han verdsetter mangfoldighet og setter gjensidig respekt mellom elever, lærere og dansere høyt. Han har øye for detaljer og kommer med relevant og konstruktiv kritikk i tråd med dansestilen som øves. Hans danseklasser består som regel av varierte øvelser, oppgaver og leker for å gi elevene en bred forståelse av dansen, det sosiale og kulturen mens de samtidig kan ha det gøy.

System: Publishpack