Tomas Vikeland

Tomas Vikeland

Tomas har alltid vært glad i musikk og sport, men det var først da han oppdaget street dance-miljøet i 2007 at han falt for street dancen. Hans nysgjerrighet på det sosiale, kulturen og nye måter å tolke musikk og bevege seg gjorde at han raskt begynte å reise ut for å lære seg mer.

I dag er Tomas en aktiv utøver innen hip hop, popping, locking og house og har over 10 års erfaring med undervisning av disse dansestilene. Han sørger for å gi nøyaktig og riktig informasjon om dansen og kulturen som omringer den. Han har som mål å inspirere unge og gamle til å danse mer, og ønsker å gjøre sine elever til selvstendige dansere, med kunnskapen og verktøyene de trenger for å utvikle seg videre etter klassen.

Han verdsetter mangfoldighet og setter gjensidig respekt mellom elever, lærere og dansere høyt. Han har øye for detaljer og kommer med relevant og konstruktiv kritikk i tråd med dansestilen som øves. Hans danseklasser består som regel av varierte øvelser, oppgaver og leker for å gi elevene en bred forståelse av dansen og kulturen, og for å -- viktigst av alt -- ha det GØY!

Se NRK Newton sin episode om Popping

 

Mail: tomas@raw-dancestudio.no

Se alle lærere

Tomas's klasser

FARGEFORKLARINGER

Normal klasse Kun freestyle Kun koreografi Virtuell lærer Session

TIRSDAG

TORSDAG

N2
Torsdag
18:30
55 minutter

FREDAG

Fredag
18:00
120 minutter
N3
Torsdag
18:30
55 minutter
N2
Tirsdag
19:45
70 minutter
Tirsdag
21:00
55 minutter
N1
Torsdag
19:30
70 minutterSystem: Publishpack